__________________________________________

Daarmee bereiken deze nieuwe systemen een temperatuur van meer dan 80˚C en dit met een gemiddelde Seasonal Coefficient of Performance (SCOP) van 3,8 tot 4,2.

De eerste twee type cv-ketels die we in productie hebben zijn de standalone ketels zonder warm kraanwater met een vermogen van 30kW en 45kW.  Deze eerste serie gasvrije cv-ketels is ontwikkeld in nauwe samenwerking met een bedrijf in China. Op een relevant onderdeel van deze ketels ligt een patent dat in handen is van de oprichter van Wubaro. Door ervaringen in Azië afgelopen jaren, waar de oprichter van Wubaro bij betrokken is geweest, is het moment aangebroken om een door-ontwikkelde unit met in Nederland ontwikkelde  besturingstechniek op de Europese markt te introduceren. De opgedane internationale ervaringen zijn gebruikt om deze nieuwe ontwikkeling voor toepassingen in woningen mogelijk te maken.

Onze combiketels voor woningen en bedrijven komen in 2020 op de markt.

De Wubaro WSC 30kW is op dit moment het kleinste systeem dat geschikt is voor het vervangen van de huidige gasgestookte cv-ketel. Het is een compact systeem met een aansluitwaarde van 230V/16A.

De Wubaro WSC 45kW is ontwikkeld voor de grotere woningen en kleinere kantoren. Dit systeem wordt leverbaar als een split opstelling en is dan ook geschikt als vervanging van de combiketel. Deze wordt ook leverbaar als cascademodel in bijvoorbeeld kantoren met een aansluiting van 400V/3x10A.

Dan komen er vervolgens modellen met vermogens van 75kW en 100kW. Deze systemen komen in 2021 beschikbaar.

Onze gasvrije cv-ketels kunnen tot een buitentemperatuur van -20˚C goed hun werk doen. Op dit moment draaien in Nederland zo’n twintig installaties om Wubaro klaar te stomen voor een internationale productlancering. Dat doen wij met keurmerken en certificaten die laten zien dat onze producten grondig zijn getest en voldoen aan de vereiste veiligheids- en prestatienormen. Wij werken aan de introductie van een combiketel in de Nederlandse markt. De naam zegt het al, één systeem dat zowel de warmte voor de centrale verwarming regelt als ervoor zorgt dat er warm water uit de kraan stroomt. De prijsstelling van deze gasvrije cv-ketel zal een belangrijke bijdrage leveren aan de versnelling van verduurzaming van de bebouwde omgeving. De combiketel verwachten we in 2020 in serieproductie te hebben.

Naast de systemen die geschikt zijn voor het verwarmen van huizen en gebouwen worden binnen het programma van Wubaro ook systemen leverbaar voor het verwarmen van zwembaden en productieprocessen. Dit maatwerk leveren wij in overleg.

.

GROTE VERMOGENS

Voor verwarmingsinstallaties, die grote vermogens vereisen, kunnen wij op maat gemaakte warmtestraten leveren. Deze bestaan uit meerdere systemen in cascade geschakeld. We bieden deze oplossing aan voor vermogensvragen die kunnen oplopen tot ver boven de 500kW. Dit is ook een geschikte oplossing voor blokverwarming. Eind 2020 kunnen we met onze systemen installaties van meer dan 1000kW verwarmingsvermogen aanbieden.

__________________________________________

Over ons

Wubaro levert met grensverleggende innovaties een bijdrage aan een schonere toekomst waarbij de mens centraal staat.

Missie

Wubaro wil bijdragen aan het realiseren van de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties.

Aanbod

Wubaro richt zich op duurzame warmte en koude oplossingen voor gebouwen.

Close Menu